Letar du efter ett unikt och annorlunda sätt att spendera dejten i helgen eller vill du bara se hur staden ser ut ovanför luften? Idag är det fullt möjligt för dig att boka en privat helikoptertur, där du får åka runt över staden och se allt på många meters höjd. Att åka helikopter är något som de allra flesta tycker är spännande, förutsatt att man inte är höjdrädd. Därför är det en utmärkt aktivitet för dejten, för den stora födelsedagen eller när du vill göra något actionfyllt!

Det finns flera ställen i Sverige som erbjuder helikopterturer, men gemensamt för alla är att en privat tur med helikopter kostar en hel del. Det vanligaste är att man köper en upplevelse via ett upplevelse- eller aktivitetsföretag som i sin tur har samarbeten med helikopterpiloter runt om i landet. Hur mycket det kommer att kosta beror bland annat på var i landet du bor, hur länge du vill vara uppe i luften och var du gör din bokning. Har du inte pengarna i fickan just nu kan du finansiera din helikoptertur på annat sätt!

Panta guld och låna på dina smycken

Visste du att du kan panta guld hos diamantbrev.se för att få råd med din helikopterflygning? Diamantbrev.se är en pantbank på nätet, som både värderar och betalar ut pengarna samma dag. På så sätt kan du snabbt och enkelt panta allt från örhängen till armband, halsband och andra föremål av värde och sedan få pengar att betala din helikoptertur direkt. Du har dessutom god tid på dig att betala tillbaka lånet och hämta ut dina föremål igen om du skulle önska.

Köp på avbetalning

Många av de upplevelseföretag som finns idag erbjuder finansiering med hjälp av avbetalning. Det innebär att du kan köpa din helikoptertur idag, åka i helgen och sedan börja betala i nästa månad. Detta är ett bra val för dig som har en stabil ekonomi och som klarar av delbetalning och ränta. Kom ihåg att läsa igenom villkoren innan du väljer delbetalning, eftersom företagen kan ha olika regler.